1.ONION-GARLİC: Stomach, prostate, protects against cancer of the esophagus . Reduces the risk of heart disease by 20% .
2.BEAN: Weight stabilize , regulate blood sugar . Protects against colon cancer and heart disease . Life is part of a long and healthy life.
3.SALMON FISH: The best anti-aging food . Omega-3 protects the heart and brain . Mood balance and regulate blood sugar .
4.MILK: Vitamins, minerals and beneficial bacteria team is very rich . Cancer-fighting further comprising CLA acid
5.NUTS: 5 times a week to eat a heart attack and reduces the risk of heart disease by 30-50% between . For each day ; 25 grams , almonds, walnuts, peanuts, nuts enough.
6.RED MEAT: Meat of animals raised in pastures , ie, untreated red meats are rich in Omega-3 . Normally protects from cancer when consumed . Is a source of protein and vitamin B12 .
7.EGG: Is the most perfect food . Protein rich but low in calories . Strengthens , protects the brain and eye health .
8.BROCCOLI : Reduces the risk of all cancers . Minerals and vitamins are very high rates . Detoxifies the body . Squash, Brussels Sprouts , kale , reduces the risk of cancer .
9.APPLE: Lung cancer, protects against asthma and diabetes . There are vitamin K strengthens bones .
10.POMEGRANATE: Is rich in antioxidants . Blood pressure stabilizes and protects the vessels prevents growth of tumors
11.GREEN TEA: Bladder, colon , esophageal , pancreas, rectum and stomach reduces the risk of developing cancer . Weight control easier.
12.BLUEBERRY: Protects from cancer , memory is strengthened .
erdoganakbiyik@gmail.com
https://www.youtube.com/my_videos?o=U
1.SOĞAN-SARIMSAK: Mide,prostat,yemek borusu kanserlerine karşı korur. Kalp hastalığı riskini %20 azaltır.
2.FASÜLYE: Kiloyu dengeleyip,kan şekerini düzenler. Kolon kanseri ve kalp hastalığından korur. Lifler uzun ve sağlıklı bir hayatın parçasıdır.
3.SOMON BALIĞI: En iyi antiaging gıdası. Omega-3 beyni ve kalbi korur. Ruh halini dengeler ve kan şekerini düzenler.
4.SÜT: Vitamin,mineral ve yararlı bakteriler takımından çok zengindir. Kanserle savaşan CLA asidi de ihtiva eder.
5.FINDIK-FISTIK: Haftada 5 defa yemek kalp krizi ve kalp hastalığı riskini %30-50 arasında azaltır. Her gün için;25 gramlık,badem,ceviz,fıstık,fındık yeterli.
6.KIRMIZI ET: Meralarda yetişen hayvan etleri,yani işlemden geçirilmemiş kırmızı etler,Omega-3 bakımından zengindir. Normal tüketildiğinde kanserden korur. Protein ve B12 vitamini kaynağıdır.
7.YUMURTA: En kusursuz yiyecektir. Proteini zengin ama kalorisi düşük. Beyni korur ve göz sağlığını güçlendirir.
8.BROKOLİ: Bütün kanser risklerini azaltır. Mineral ve vitamin oranları çok yüksektir. Vücudu toksinlerden arındırır. Kabak,Brüksel Lahanası,kara lahana,kanser riskini azaltır.
9.ELMA: Akciğer kanseri,astım ve diyabete karşı korur. Kemik güçlendiren K vitamini vardır.
10.NAR: Antioksidanlar bakımından zengindir. Kan basıncını dengeler,damarları korur ve tümörlerin büyümesini engeller.
11.YEŞİL ÇAY: Mesane,kolon,nefes borusu,pankreas,rektum ve mide kanserlerine yakalanma riskini azaltır. Kilo kontrolü kolaylaştırır.
12.YABAN MERSİNİ: Kanserden korur,hafızayı kuvvetlendirir.
http://erdoganakbiyik.blogspot.com/
https://www.youtube.com/channel/UCDsUnmBfVdEPkcC8FlzPKcg
No comments:
Post a Comment